Conditii de returnare

A. PRODUSE ACHIZITIONATE ON-LINE SAU TELEFONIC

Ordonanta de guvern O.G. 130/2000 privind contractele la distanta permite utilizatorilor sa returneze produsele achizitionate la distanta, fara a invoca vreun motiv, daca cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului ori daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale.

Produsele se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost primite, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

Dupa perioada de 14 zile calendaristice de la achizitionare, produsele nu mai pot fi returnate.

 

B. CONDITII GENERALE DE RETURNARE

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului / produselor sau inlocuirea cu alte produse.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Costul transportului pentru produsele mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului.

 

C. PROCEDURA DE RETURNARE

Pentru returnarea unui produs te rugam sa urmezi pasii:

1. Contactati-ne la email vinerebox@gmail.com sau telefon 0722 570 188.

2. Ambalati produsele corespunzator pentru a le proteja in timpul transportului

3. Expediati coletul la adresa: str. Nicolae Titulescu, nr. 2, cod postal 507055, Brasov prin intermediul firmei de curierat cu care ai primit coletul (FanCourier). Va rugam sa scrieti pe colet mentiunea RETUR.

 

Nota:

Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care coletul se expediaza cu plata la destinatie, contravaloarea transportului si costul kilometrilor aditionali (daca este cazul) se vor factura clientului.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0722 570 188 in timpul programului de lucru sau ne puteti scrie la adresa vinerebox@gmail.com