Livrare produse

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul curieratului rapid FanCourier numai pe teritoriul Romaniei, la adresa mentionata in comanda online sau comunicata telefonic.

Pe timpul transportului, toate produsele sunt asigurate de companie. Durata de livrare poate varia in functie de disponibilitatea produselor si de locatia destinatarului.

In majoritatea cazurilor, livrarile se fac in felul urmator:

1) Comenzile plasate pana in ora 15:00 sunt pregatite si predate curierului in aceeasi zi. Ajung de obicei la destinatie in 24-48 ore (1-2 zile lucratoare). Valabil pentru localitatile unde FanCourier are sediu.

2) Comenzile trimise dupa ora 15:00 sunt pregatite si predate curierului in urmatoarea zi lucratoare, astfel ca ajung la dvs. in 48 ore (2 zile lucratoare).

VINERE BOX SRL nu compenseaza intarzierile.

In cazuri independente de vointa noastra sau a transportatorului - conditii meteo nefavorabile, cazuri de forta majora - durata timpului de livrare poate creste si va vom informa prin email sau telefon.

Va rugam sa verificati produsele la livrare, in prezenta reprezentantului transportatorului si sa ne informati in legatura cu eventualele produse deteriorate sau lipsa la livrare. Pentru a beneficia de compensare, declaratia de daune sau lipsuri trebuie sa ne parvina in 48 de ore.

VINERE BOX SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiti clienti si livrari catre anumite adrese.

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 12 sticle / comanda. Pentru comenzile care nu depasesc 12 produse / comanda, costul transportului este de 15 lei.

In cazul platii prin ordin de plata, comanda este livrata in termenul convenit incepand cu data la care se primeste confirmarea platii. Confirmarea platii reprezinta trimiterea unei copii dupa ordinul de plata la adresa email vinerebox@gmail.com.

Coletul livrat include produsele comandate, o factura originala si ambalajul de protectie pe durata transportului.