Sileni

Pozitie
Sorteaza descrescator

36 per pagina

2 Produs(e)

Pozitie
Sorteaza descrescator

36 per pagina

2 Produs(e)

Sileni Estates oglindeste traditia neozeelandeza si mai cu seama performanta viticola. Acest taram indepartat din Pacific are un istoric tanar comparativ cu alte nume notabile printre producatorii de vinuri mondiali.

Iar climatul temperat-oceanic uscat pare anume creat pentru obtinerea unor specialitati albe adorabile, precum Sauvignon Blanc. Nu lipsesc de la apel nici tipologiile rosii, gen Merlot, apreciate de consumatorii de pretutindeni.

Despre crama Sileni Estates

Profilul vinurilor Sileni Estates: Tipologii de o calitate excelenta, cu un impact organoleptic remarcabil, cu arome profunde si naturale, cu gusturi bogate, pline de personalitate.

Asa se prezinta publicului varietatile enologice care parasesc portile cramei. Datorita originalitatii si intensitatii buchetelor, pana si cele mai putin instruite palate reusesc sa le distinga de restul.

Povestea cramei...

In anul 1997, dupa ce a petrecut o viata de om, adica mai bine de 33 de ani, ca editor medical international, Sir Graeme Avery ia decizia sa infiinteze compania. Fondatorul are ca inspiratie calatoriile frecvente alaturi de sotia Lady Gabrielle pe ”batranul continent”.

Vizitele repetate in tari cu aer latin si meditarenean precum Italia, Spania si Franta, le deschid acestora nu doar apetitul pentru mancarurile fine si vinurile rafinate, ci si pentru o noua idee de business.

Ce a urmat dupa este istorie...

De la prima productie din 1998, in decursul a 3 decenii, compania a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa. De la un an la altul inregistreaza un ritm de crestere surprinzator.

In prezent, se pozitioneaza printre primii 10 producatori viticoli neozeelendezi ca volum realizat. Si acopera o piata de desfacere insemnata, distribuind in tari din America, Europa, Asia si Oceania.

... Si a brandului Sileni

In mitologia greaca, silenii faceau parte din alaiul lui Dionis (la romani Bachus), zeul vegetatiei, pomiculturii si al vinurilor. Denumiti si satiri, si-au castigat renumele de mari iubitori de petreceri, distractie si vinuri.

In plan simbolistic, brandul este reprezentat printr-o grafica extrem de sugestiva, anume un triunghi inscris intr-un cerc. Unghiurile intruchipeaza mancarea buna, vinurile de soi si tovarasia / compania grozava.

Simbolul descrie de fapt aspectul companiei din perspectiva globala sau asa cum o percep ceilalti. Si apare inclus pe tot ce are legatura cu Sileni Estates, de la elementele arhitecturale, pana la ultima sticla cu vin.